Wie ben ik?

Petrie van Dorp

Petrie van Dorp (1970) is wat je noemt een echte multi-passionate. Als gecertificeerd level 2 Breathwork Biohacker (Kasper van der Meulen) en internationaal gecertificeerd Reconnective Healer (Eric Pearl) en Feng Shui Expert, werkt zij met de nieuwste energieën van deze tijd werken. Ook is zij schrijver van een aantal boeken zoals: The Power to Believe in You en het e-book Awareness of Depression, the 5 do’s & dont’s. Daarnaast is zij de bedenker van ‘De Artisjok Methode’, het 8 lagen systeem om terug te keren naar je hart.

Petrie is eigenaar van Studio Chi en geeft individuele sessies, groepssessies, presentaties, workshops en retreats in binnen- en buitenland.

Haar hart gevolgd

Nadat zij vele jaren in de media gewerkt had klopte de welbekende burn-out op de deur. En alsof deze waarschuwing nog niet genoeg was belandde ze in een ernstig auto-ongeluk met PTSS tot gevolg. Het was duidelijk tijd om te gaan doen wat ze hier op aarde moest gaan doen. De wereld een beetje mooier en vrolijker maken. Ze heeft haar hart gevolgd en is flink met zichzelf aan de slag gegaan.

Hulp vragen

“ Door hulp te vragen en te accepteren van anderen en veel trainingen te volgen ben ik erachter gekomen wat mij al die jaren blokkeerde en kon ik dit gebruiken om mezelf opnieuw uit te vinden. Hierdoor ontstond er ruimte om het leven weer opnieuw te ervaren en durfde ik ‘ja’ te zeggen tegen het leven vanuit mijn ware volwassen zelf. Ik kwam erachter dat het leven simpelweg niet alleen maar licht is, maar dat ook in de donkerte zoveel diepte en schoonheid zit.

Mijn kernwoorden zijn vrijheid, liefde en verbondenheid. Ik geloof dat innerlijk werk een must is voor iedereen die vrijheid, liefde en verbondenheid wil ervaren. Het is dan ook mijn wens om mensen door middel van de adem en quantum energieën in contact te brengen met hun eigen kern. Om zo authentieke keuzes te kunnen maken vanuit het hart in plaats vanuit het hoofd (ratio, angst of het verleden).”