Reconnective Healing

Geen therapieën, geen lange gesprekken of maandenlange afspraken, maar een halfuurtje ontspannen liggen terwijl je lichaam het werk doet. Reconnective healing is een meest recente en vooral unieke vorm van healing die anders werkt dan de vormen die we tot nu toe kenden.

In deze methode wordt er gewerkt met energie waarbij er licht en informatie wordt doorgeven volgens de wetmatigheden van de Quantumfysica. De werking ervan past in de evolutie van veranderingen waarbij de vele vormen van communicatie sneller en effectiever plaatsvinden dan ooit tevoren. De effecten van de healing zijn snel merkbaar, niet subtiel en vooral blijvend. Het doel ervan is voornamelijk om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Hierbij wordt de oorsprong van de problemen aangepakt en kunnen klachten blijvend verdwijnen.

De redenen waarom mensen voor deze bijzondere healing naar Studio Chi komen zijn heel divers. Als je last hebt van (irriële)angsten, nervositeit, spier- en gewrichtsklachten, pijnklachten, vermoeidheid, onbegrepen chronische klachten, slaapproblemen, onzekerheid, depressiviteit, overgevoeligheid, dyslexie, autisme, trauma’s, niet lekker in je vel zit, een onbestemd gevoel hebt of een burn-out nabij bent, dan kun je veel baat hebben bij een healing. De reden hiervoor is, dat de sessie op zowel lichamelijk, emotioneel alsook op mentaal gebied werkt. Bovendien is de werking van een healing uiterst ontspannend.

Reconnective healing wordt wereldwijd door wetenschappers onderzocht met opmerkelijke resultaten. Verklaringen voor de effectiviteit ervan worden gevonden in o.a. biofotonen-leer en quantumfysica