Tarieven

"No food or drug will ever do for you what a fresh supply of oxygen will.”

–Tony Robbins–

1 op 1 deep dive ademsessie

Duur: ong. 1,5 uur

Kosten: 149,-

Strippenkaart 5 sessies, 1 jaar geldig: 649,-

Jezelf veilig voelen bij mij vind ik het allerbelangrijkste. En vanuit deze veiligheid kunnen we samen de diepte in duiken. We gaan samen kijken wat jij nu op dit moment nodig hebt. Is dat meer leven vanuit flow, een betere concentratie of makkelijker in slaap vallen? Of zijn er nog trauma stukken die je nu voor eens en altijd wilt aanpakken en gaan we samen de pijn opnieuw opzoeken om jouw specifieke wond te helen? Alles is mogelijk, maar wel in zachtheid. Je hoeft niet altijd een enorme heftige pijn te voelen om wonden te genezen. Ik geloof daar namelijk niet in. Dit geloof heb ik gebaseerd op mijn ervaringen met vele mensen die ik mocht helpen in mijn praktijk.

Dit bedrag dient betaald te worden vóór de sessie.

1 op 1 deep dive ademsessie incl. reconnective healing

Duur: ong. 2 uur

Kosten: 199,-

Strippenkaart 5 sessies, 1 jaar geldig: 849,-

Dit is een combinatie van de 1 op 1 deep dive ademsessie en de Reconnective healing

Wil jij naast een betere constructievere ademhaling ook meer balans tussen lichaam en geest? Dan is deze sessie perfect voor jou!

Dit bedrag dient betaald te worden vóór de sessie.

Reconnective healing

Duur: 1 uur

Kosten: 99,-

Strippenkaart 4 sessies: 349,-

De eerste afspraak duurt over het algemeen iets langer, vanwege de intake en het beantwoorden van eventuele vragen. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en achtergrondinformatie te krijgen, mocht je dit willen. Aangeraden wordt om 4 sessies te ondergaan voor het beste resultaat, waarbij de 4e sessie het meest effectief is. We starten met het inplannen van 2 sessies, omdat ik jou het beste startresultaat gun. Daarna geef jij aan wat voor jou het beste voelt en wat je zelf denkt nog nodig te hebben.

Dit bedrag dient betaald te worden vóór de sessie.

The Reconnection (2 sessies)

Duur: 1 uur

Kosten: 333,-

Na een aantal Reconnective healing sessies kun je kiezen voor The Reconnection®. Deze ‘Total Personal Upgrade’ bestaat uit 2 sessies van elk 60 minuten, die op twee (liefst) opeenvolgende dagen wordt gehouden, maar in ieder geval binnen 72 uur moeten plaatsvinden.

Cijfer 333 is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel. Dit is een wereldwijd vastgesteld bedrag en dient betaald te worden vóór de eerste sessie.